top of page
Fitness apparatuur op een houten vloer

STERK in het verwijderen van
spaanplaat, osb of mdf ondervloeren verlijmd op zandcement

werkgebied-vloeren-verwijderen.png
icon1.png

Sterk is de specialist op het gebied van het verwijderen van parketvloeren, planken vloeren, multiplank, spaanplaat en andere zwaar verlijmde houten vloeren. Wij hebben landelijke dekking en kunnen altijd binnen 7 dagen terecht.

icon111.png

Wanneer u met onze hoofdplanner een afspraak heeft gemaakt komen onze specialisten die dag om 07:00 uur bij u aan en zullen zeer professioneel aan de slag gaan. Met de juiste gereedschappen en tools.

icon1111.png

Als de klus geklaard is betaalt u pas het afgesproken bedrag. Meestal gemakkelijk via een betaalverzoek vanuit onze bank maar als u via een bouwdepot werkt krijgt u netjes vooraf al de factuur.

Spaanplaat ondervloeren zijn zeer lastig te verwijderen voor u, voor ons is dit geen uitdaging meer maar een zekerheid. Wij halen uw spaanplaat, osb of mdf ondervloer er zeer professioneel uit met maximaal behoud van uw dekvloer. Geen grote gaten of zelfs een heel maanlandschap, maar een strake dekvloer waar u als de vloer niet poreus is zelfs direct in kunt gaan frezen of egaliseren.

 

Sterk Parket vloeren verwijdering is al 25 jaar de specialist uit Blaricum. Wij hebben al meer dan drie jaar landelijke dekking en werken zeer professioneel. Lees ook onze lovende recensies op Google als u zoekt op Sterk Vloerverwijdering. Door met ons in zee te gaan garandeert u niet alleen de allerbeste kwaliteit en oplevering maar ook zeer snelle communicatie, 12 uur per dag 7 dagen in de week. Wij zijn altijd inzetbaar en bereikbaar, geven kosteloos advies en halen uw vloer er zeer vakkundig uit en met maximaal behoud van de dekvloer.

contact

Sterk Spaanplaat ondervloer Verwijderen

De ergste klus die u kunt voorstellen voeren wij netjes uit.

bottom of page