top of page
Creatief werk

STERK in het verwijderen van
Massieve houten vloer verwijderen direct op zandcement dekvloer

werkgebied-vloeren-verwijderen.png
icon1.png

Sterk is de specialist op het gebied van het verwijderen van parketvloeren, planken vloeren, multiplank, spaanplaat en andere zwaar verlijmde houten vloeren. Wij hebben landelijke dekking en kunnen altijd binnen 7 dagen terecht.

icon111.png

Wanneer u met onze hoofdplanner een afspraak heeft gemaakt komen onze specialisten die dag om 07:00 uur bij u aan en zullen zeer professioneel aan de slag gaan. Met de juiste gereedschappen en tools.

icon1111.png

Als de klus geklaard is betaalt u pas het afgesproken bedrag. Meestal gemakkelijk via een betaalverzoek vanuit onze bank maar als u via een bouwdepot werkt krijgt u netjes vooraf al de factuur.

Heeft u een massieve houten vloer? Direct verlijmd op de zandcement dekvloer? Wij halen dit professioneel voor u weg. Massief houten vloeren doen we niet met onze ride-ons maar met andere professioneel gereedschap. Achteraf kunt u kiezen om ook de eventuele lijmresten door ons te laten verwijderen.

 

Sterk Parket vloeren verwijdering is al 25 jaar de specialist uit Blaricum. Wij hebben al meer dan drie jaar landelijke dekking en werken zeer professioneel. Lees ook onze lovende recensies op Google als u zoekt op Sterk Vloerverwijdering. Door met ons in zee te gaan garandeert u niet alleen de allerbeste kwaliteit en oplevering maar ook zeer snelle communicatie, 12 uur per dag 7 dagen in de week. Wij zijn altijd inzetbaar en bereikbaar, geven kosteloos advies en halen uw vloer er zeer vakkundig uit en met maximaal behoud van de dekvloer.

contact

Sterk Massieve houten vloer Verwijderen

De ergste klus die u kunt voorstellen voeren wij netjes uit.

bottom of page